Studio

Studio met balkon of terras op de begane grond. Sommige balkons hebben zeezicht of beperkt zeezicht. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Studio, souterrain

Studio met en verhoogd terras op begane grond. Gecombineerde slaapkamer met mini-keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras op de begane grond. Sommige balkons hebben zeezicht of beperkt zeezicht. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank in sommige appartementen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen/1-4 personen.

Tweekamerappartement op een verhoogde begane grond

Tweekamerappartement met verhoogd terras op een verlaagde begane grond. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.