Kleinere tweekamerappartement

Klein tweekamerappartement met balkon of balkon op de grond. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken met gevarieerde inrichting. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning van 5 mei tot 5 oktober en kluisje inbegrepen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Sommige appartementen hebben een magnetron. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter
Aantal personen: 1–3 personen

Studio

Studio met balkon, patio of terras. Slaapkamer gecombineerd met minikeuken met gevarieerde inrichting. Een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed of drie eenpersoonsbedden. Gratis wifi, airconditioning (van 5 mei tot 5 oktober) en kluisje. Minikeuken met kookplaten, koelkast, broodrooster, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Sommige appartementen hebben een magnetron. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–3 personen

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of grondterras. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken met verschillende inrichtingen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning van 5 mei tot 5 oktober en kluisje inbegrepen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Sommige appartementen hebben een magnetron. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.