Driekamerappartement

Ruime driekamerappartementen met hoge standaard van verschillende grootte en met wat ouder, traditioneel meubilair. Twee aparte slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Slaapbank voor extra slaapplaats. Kookplaten, koelkast, tosti-ijzer, waterkoker en eenvoudig keukengerei in de minikeuken. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Twee badkamers met bad/douche en toilet. Balkon met zeezicht. Schoonmaak 7 keer/week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Studio

Eenkamerappartementen van verschillende grootte en met wat ouder, traditioneel meubilair. In sommige appartementen zijn er een paar treden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, tosti-ijzer en eenvoudig keukengerei. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met zeezicht. De appartementen met terras op de begane grond hebben de ingang via de patio. Schoonmaak 7 keer/week.

Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Studio deluxe

Deluxe studios van verschillende grootte en met een nieuwere inrichting. Sommige appartementen hebben een paar treden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Mini-keuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, tosti-grill en basis keukengerei. TV met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en een kluisje. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zeezicht. 7 keer per week schoonmaken.

Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen van verschillende grootte en met wat ouder, traditioneel meubilair. De appartementen hebben een aparte slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, tosti-ijzer, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Douche en toilet. Balkon of terras, allebei met zeezicht. Sommige appartementen hebben een ingang via de patio. Schoonmaak 7 keer/week.

Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen/2-5 personen.