Driekamersuite

Driekamersuite met groot balkon of terras met uitzicht op het zwembad. De suites bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer/kitchenette. Een tweepersoonsbed in elke slaapkamer. Kitchenette met koelkast, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. 7 keer / week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 53 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer zonder patio. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van een extra bed met het bestaande bed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Kleine badkamer met douche en toilet. 7 keer / week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen, waaronder 1 kind.

Grotere tweepersoonskamer

Grotere tweepersoonskamer met ingebouwd balkon met hoge muren. De kamers bevinden zich op de bovenste verdiepingen van het hoofdgebouw. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed door slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. 7 keer / week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Studio

Studio met terras en uitzicht op het zwembad. Eén tweepersoonsbed. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Minikeuken met koelkast, een kookplaat, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. De studios liggen in de vleugel van het gebouw.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Studio in maisonette

Tweelaagse studio met terras of gedeelde patio. De slaapkamer is een verdieping hoger en is toegankelijk via een smalle trap. De keuken en badkamer zijn op de begane grond. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Koelkast, een kookplaat, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. De kamers bevinden zich in de vleugels van het gebouw.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon en uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich op de bovenste verdieping van het zijgebouw en hebben schuine plafonds. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden door een tweepersoonsbed. Kitchenette met koelkast, een kookplaat, broodrooster, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. 7 keer / week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. 7 keer / week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 23–27 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor als je bij Bacoli wilt verblijven en de ligging of het uitzicht je niet uitmaken. Een buitenruimte is ook niet gegarandeerd. Het gaat dus niet noodzakelijkerwijs om een van de hier gepresenteerde kamertypes.

Aantal personen: 1–2 personen.