Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon. De appartementen bevinden zich in het oudere hotelgebouw. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed in de ene slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere slaapkamer. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Studio

Studios met balkon. De appartementen bevinden zich in het oudere hotelgebouw. Slaapkamer gecombineerd met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Bij een verblijf met drie personen kan de kamer krap aanvoelen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–3 personen.

Studio deluxe

Studio deluxe met balkon. De appartementen bevinden zich in het nieuwe hotelgebouw. Gecombineerde slaapkamer met woonkamer en minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast en eenvoudig keukengerei. Bar. Gratis wifi. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen, waaronder 2 kinderen.