Studio

Studio appartementen met balkon van verschillende grootte. Sommige balkons zijn vrij klein en sommige hebben beperkt zeezicht. Slaapkamer gecombineerd met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapfauteuil voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koelkast, basiskeukengerei, en Nespresso Inissia-koffiezetapparaat. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 23–28 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras met beperkt zeezicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank of twee slaapfauteuils voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 38–41 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamerappartement Superior

Superior tweekamerappartementen met balkon en uitzicht op zee. De balkons variëren in grootte. Slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei en Nespresso Inissia-apparaat. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Twee badkamers, één met douche en toilet en één met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Voordeelkamer

Voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor wie in Steris wil verblijven, maar niet geeft om locatie of uitzicht. Een patio kan evenmin worden gegarandeerd. Het hoeft dus niet een van de hier voorgestelde kamertypen te zijn.

Aantal personen: 2–3 personen.