Eén slaapkamer appartement, superior

Tweekamerappartementen superior met balkon van variërende grootte en zeezicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koelkast en basiskeukengerei. Waterkoker en koelkast. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badjas en slippers. Twee badkamers, een met douche en toilet en een met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 m².
Aantal personen: 2–4 personen.

Studio

Studio appartementen met balkon van verschillende grootte. Sommige balkons zijn vrij klein en sommige hebben beperkt zeezicht. Slaapkamer gecombineerd met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapfauteuil voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, waterkoker, koelkast, basiskeukengerei, en Nespresso Inissia-koffiezetapparaat. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week."

Grootte van de kamer: ongeveer 23–28 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras met beperkt zeezicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank of twee slaapfauteuils voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 38–41 m².
Aantal personen: 2–4 personen.

Voordeelkamer

Voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor wie in Steris wil verblijven, maar niet geeft om locatie of uitzicht. Een patio kan evenmin worden gegarandeerd. Het hoeft dus niet een van de hier voorgestelde kamertypen te zijn.

Aantal personen: 2–3 personen.