Kamertypes op Minos Ambassador Suite & Spa

Deluxe suite

Deluxe suite met balkon. Een tweepersoonsbed. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Nespresso machine. Waterkoker en koffie en thee. Mousserende wijn, een fles water en fruit bij aankomst. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Strijkijzer en strijkplank. Badlakens voor het zwembad en het strand. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon. Een tweepersoonsbed. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Nespresso machine. Waterkoker en koffie en thee. Mousserende wijn, een fles water en fruit bij aankomst. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Strijkijzer en strijkplank. Badlakens voor het zwembad en het strand. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 31 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Suite

Suite met twee balkons. Een tweepersoonsbed. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Nespresso machine. Waterkoker en koffie en thee. Mousserende wijn, een fles water en fruit bij aankomst. TV met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badlakens voor het zwembad en het strand. Föhn. Badkamer met douche, badkuip en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 60 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.