Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon. Twee slaapkamers met een verbindingsdeur. Elke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche of alleen douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week Sommige kamers met uitzicht op de zee en de omgeving worden gestoord door het verkeer.

Grootte van de kamer: ongeveer 34 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Junior suite

Juniorsuite met balkon met zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Eenpersoonsbed, opklapbed of slaapfauteuil voor extra slaapplaats. Bij aankomst staan een fles wijn, fruit en een fles water klaar op je kamer. Koelkast. Waterkoker met koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badjas en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week Sommige kamers met uitzicht op de zee en de omgeving worden gestoord door het verkeer.

  • Voor gasten in juniorsuites zijn ook een stoombad en sauna inbegrepen.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed, een opklapbed of een fauteuilbed in sommige kamers. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en douche of alleen douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week Sommige kamers met uitzicht op de zee en de omgeving worden gestoord door het verkeer.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.