Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Vanaf sommige kamers met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht of zwembadzicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen, de 5e en 6e persoon slapen in een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje en gratis airconditioning in de drie kamers Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 50–60 m²
Aantal personen: 2–5 personen/2–6 personen.

Extra groot twee slaapkamer appartement

Groter driekamerappartement met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Sommige driekamerappartementen met terras hebben een paar treden van het terras naar het appartement. Sommige balkons kijken uit op het zwembad. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bedden in twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water en koffie- en theezakjes aanwezig in het appartement. Wifi, airconditioning en berging zijn inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Twee badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 70 m².
Aantal personen: 2–6 personen

Kleine studio

Klein appartement met één slaapkamer en balkon. Gecombineerde slaapkamer en mini-keuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst is er een fles water en koffie- en theezakjes aanwezig in de appartementen. Wi-Fi, airconditioning en berging zijn inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week. Er is geen ruimte voor een babybedje in dit type appartement.

Grootte van de kamer: 20 m²
Aantal personen: 1–2 personen.

Studio

Studio met balkon, grondterras of geen patio. Vanaf sommige appartementen met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht, beperkt zeezicht of zwembadzicht. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Sommige studios met een terras op de grond hebben een paar treden van het terras naar de kamer. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen, in sommige appartementen slapen de 3e en 4e persoon samen op een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 25–32 m²
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen/1–4 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met balkon. Boven is een slaapzolder met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers, een op elke verdieping. Beneden zijn er slaapbanken voor extra slaapbanken en een minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 43 m².
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Sommige appartementen met terras hebben een paar treden van het terras naar het appartement. Sommige balkons hebben zeezicht, beperkt zeezicht of zwembadzicht. Een van de tweekamerappartementen heeft geen terras, maar wel grote ramen die open kunnen. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een of twee slaapbanken. In sommige appartementen slapen de derde en vierde persoon samen in een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water en koffie- en theezakjes aanwezig in het appartement. Wifi, airconditioning en borg inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: 30–50 m²
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.