Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Vanaf sommige kamers met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht of zwembadzicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen, de 5e en 6e persoon slapen in een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje en gratis airconditioning in de drie kamers Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 50–60 m²
Aantal personen: 2–5 personen/2–6 personen.

Extra grote twee slaapkamer appartement

Driekamerappartement met balkon, grondterras of terras. Vanaf sommige kamers met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons kijken uit op het zwembad. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. De 5e en 6e persoon delen een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje en gratis airconditioning in de drie kamers Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet en nog een apart toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 70 m².
Aantal personen: 2–6 personen

Kleine studio

Kleine studio met balkon. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week. In dit type appartement is er geen ruimte voor een kinderbedje.

Grootte van de kamer: 20 m²
Aantal personen: 1–2 personen.

Studio

Studio met balkon, grondterras of geen patio. Vanaf sommige appartementen met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht, beperkt zeezicht of zwembadzicht. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen, in sommige appartementen slapen de 3e en 4e persoon samen op een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 25–32 m²
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen/1–4 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met balkon. Boven is een slaapzolder met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers, een op elke verdieping. Beneden zijn er slaapbanken voor extra slaapbanken en een minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 43 m².
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Vanaf sommige appartementen met grondterras zijn er een paar traptreden naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht, beperkt zeezicht of zwembadzicht. Een van de tweekamerappartementen heeft geen patio, maar wel grote openslaande ramen.

Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. In sommige appartementen slapen de 3e en 4e persoon in een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje en gratis airconditioning in de woonkamer en de slaapkamer Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 30–50 m²
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.