Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Sommige kamers op de begane grond hebben een paar traptreden van het terras naar de kamer. Sommige balkons hebben zeezicht of zwembadzicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen, de 5e en 6e persoon delen een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water, koffie en theezakjes aanwezig in de appartementen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 50–60 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen/2–6 personen.

Extra groot twee slaapkamer appartement

Groter driekamerappartement met balkon of terras. Sommige driekamerappartementen met een terras hebben een paar treden van het terras naar het appartement. Sommige balkons kijken uit op het zwembad. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water, koffie en theezakjes aanwezig in het appartement. Wifi, airconditioning en een kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Twee badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 70 vierkante meter.
Aantal personen: 2–6 personen

Kleine studio

Kleine studio met balkon. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst is er een fles water en koffie- en theezakjes aanwezig in de appartementen. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week. Er is geen ruimte voor een babybedje in dit type appartement.

Grootte van de kamer: 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Studio

Studio met balkon, grondterras of zonder buitenruimte. Sommige balkons hebben uitzicht op zee, beperkt uitzicht op zee of uitzicht op het zwembad. Sommige appartementen op de begane grond hebben een paar treden van het terras naar de kamer. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. In sommige appartementen is er de mogelijkheid voor extra bedden in een of twee slaapbanken, en soms slapen de derde en vierde persoon samen op een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaten, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water, koffie en theezakjes aanwezig in de appartementen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: 25–32 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen/1–4 personen.

Studio in maisonette

Tweelaagse studio met balkon. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer/keuken. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn er een fles water, koffie en theezakjes voorzien in de appartementen. Boven is er een slaapzolder met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 43 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, gelijkvloers balkon of terras. Sommige appartementen met terras hebben een paar treden van het terras naar het appartement. Sommige balkons hebben zeezicht, beperkt zeezicht of zwembadzicht. Een van de tweekamerappartementen heeft geen terras, maar wel grote ramen die open kunnen. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een of twee slaapbanken. In sommige appartementen slapen de derde en vierde persoon samen in een brede slaapbank. Minikeuken met koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat, waterkoker en basiskeukengerei. Op de dag van aankomst zijn een fles water en koffie- en theezakjes aanwezig in het appartement. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: 30–50 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.