Driekamerappartement

Ruime, onlangs gerenoveerde driekamerappartementen met twee aparte slaapkamers en een gecombineerde minikeuken en woonkamer. Kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, opklapbed of slaapbank. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Twee badkamers. Bad/douche en toilet. Balkon met zwembadzicht. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 4–5 personen/4–6 personen waaronder 1 kind.

Studio

Studio met balkon of terras op de begane grond. Appartementen met een gelijkvloers terras hebben een trede naar het terras. Slaapkamer gecombineerd met een minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed, een opklapbed of een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen waaronder 1 kind.

Studio, souterrain

Studio op een verlaagde begane grond met terras of gedeelde patio. Slaapkamer gecombineerd met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed, in opklapbed of in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of balkon op de grond, sommige met uitzicht op het zwembad. De grootte van de patio's varieert. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Er zijn treden en niveauverschillen in sommige appartementen. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een eenpersoonsbed, een opklapbed of een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen/1–4 personen waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweekamerappartement op één verdieping. Balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad. De grootte van het terras varieert. Een slaapkamer die zich boven of beneden de gecombineerde woonkamer met minikeuken kan bevinden. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, in opklapbed of in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 37–45 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen waaronder 1 kind/1–4 personen waaronder 1 kind.

Tweekamerappartementen op souterrain

Tweekamerappartement op een verlaagde begane grond. Begane grond terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met mini-keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, in opklapbed of in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar tellen mee voor het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een eenpersoonsbed, een opklapbed of een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker. Koffiezetapparaat. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer in maisonette

Tweepersoonskamer maisonette met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De slaapkamer kan zich boven of beneden de woonkamer bevinden. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, op opklapbed of op slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Elektrische waterkoker. Koffiezetapparaat. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.