Driekamerappartement

Ruime, onlangs gerenoveerde driekamerappartementen met twee aparte slaapkamers en een gecombineerde minikeuken en woonkamer. Kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, opklapbed of slaapbank. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Haardroger. Twee badkamers. Bad/douche en toilet. Balkon met zwembadzicht. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 55 m².
Aantal personen: 4–5 personen/4–6 personen waaronder 1 kind.

Studio

Ruime, onlangs gerenoveerde studio. Extra slaapplaats voor kinderen mogelijk (van verschillende typen, meestal opklapbedden). Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Haardroger. Bad/douche en toilet. Balkon, gelijkvloers balkon of grondterras. Vanaf appartementen met grondterras is er een traptrede naar de patio. Schoonmaak 7 keer/week. Let wel, kinderen onder de twee jaar worden meegeteld voor het aantal extra slaapplaatsen.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 m².
Aantal personen: 1–3 personen waaronder 1 kind.

Studio, souterrain

Ruime, onlangs gerenoveerde studio op souterrain. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Tv met satellietkanalen. Extra slaapplaats mogelijk (van verschillende typen, meestal opklapbedden). Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Haardroger. Bad/douche en toilet. Grondterras of gedeelde patio. Schoonmaak 7 keer/week. Let wel, kinderen onder de twee jaar worden meegeteld voor het aantal extra slaapplaatsen.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Ruime, onlangs gerenoveerde tweekamerappartementen met variërende inrichting. Eén aparte slaapkamer. Alle appartementen hebben een gecombineerde woonkamer en minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, opklapbed of slaapbank. Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. Een aantal appartementen heeft twee badkamers. Balkon of gelijkvloers balkon, sommige met zwembadzicht. (De patio’s variëren in grootte.) Schoonmaak 7 keer/week. In sommige appartementen zijn er traptreden en niveauverschillen. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen/1–4 personen waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement in maisonnette

Ruime, onlangs gerenoveerde tweelaags tweekamerappartementen. Een slaapkamer (op de boven- of benedenverdieping) en een gecombineerde woonkamer en minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Mogelijkheid van extra bedden in een eenpersoonsbed, in een opklapbed of op een slaapbank.). Tv met satellietkanalen. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. Sommige appartementen hebben twee badkamers. Balkon of terras, sommige met zwembadzicht. (De patio’s variëren in grootte.) Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 37–45 m².
Aantal personen: 1–3 personen waaronder 1 kind/1–4 personen waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer in maisonette

Tweepersoonskamer maisonette met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De slaapkamer kan zich boven of beneden de woonkamer bevinden. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbed, op opklapbed of op slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Elektrische waterkoker. Koffiezetapparaat. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben twee badkamers. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waarvan 1 kind.