Familiekamer met eigen zwembad

Familiekamers met patio en eigen zwembad. Eén slaapkamer en een gecombineerde slaapkamer/woonkamer – schuifdeur of gewone deur tussen de kamers. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Magnetron. Tv met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 29 m².
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 2 kinderen.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Een slaapkamer en een gecombineerde woon-/slaapkamer. Een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Magnetron. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 29 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen/2–4 personen waaronder 1 kind.

Junior suite

Juniorsuite met balkon en beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Welkomstpakket met een fruitmand en wijn bij aankomst. Magnetron. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 m².
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuite met eigen zwembad

Junior suites met terras met privézwembad. Junior suites liggen aan het strand met panoramisch uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Welkomstpakket met fruit en wijn bij aankomst. Magnetron. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 m².
Aantal personen: 2 personen.

Juniorsuite met gedeeld zwembad

Juniorsuites met patio en toegang tot gedeeld zwembad. De juniorsuites liggen aan het strand met panoramisch uitzicht over de zee. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Magnetron. Koelkast. Welkomstpakket met een fruitmand en wijn bij aankomst. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 m².
Aantal personen: 2 personen.

Superior-kamers met eigen zwembad

Superior-kamers met patio en eigen zwembad. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Magnetron. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype worden kinderen onder de twee jaar meegeteld voor het maximaal toegestane aantal personen.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 m².
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras, sommige met uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Magnetron. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 23 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.