Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of groot balkon met zwembadzicht. De appartementen bevinden zich in Village. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Airconditioning in elke kamer. TV met internationale zenders. Een haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Studio

Studio met balkon, grondterras (bereikbaar via een opstapje) of gedeelde patio, sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad. De studio's bevinden zich in de Village of in Elina en als je een studio boekt met All Inclusive verblijf je in Royal. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in slaapbank. Minikeuken, met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Badkamer met bad of douche en toilet. Haardroger. Schoonmaak 6 keer per week. Bij gebruik van een babybedje wordt deze in het appartement geplaatst.

Grootte van de kamer: 28 m²
Aantal personen: 1–3 personen

Studio met privé zwembad

Studio met privé zwembad en terras op de grond (toegankelijk via een trede). De appartementen bevinden zich in Elina. Het terras heeft tafels, stoelen en ligstoelen. Gecombineerde slaapkamer met mini-keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed op slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week. Bij gebruik van een babybedje wordt deze in het appartement geplaatst.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 m².
Aantal personen: 1–3 personen

Studio, All Inclusive

Studio met All Inclusive inbegrepen in de prijs. De appartementen bevinden zich in Royal. Balkon, sommige met zwembadzicht of grondbalkon met zwembadzicht. Slaapkamer gecombineerd met een mini-keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed op slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week. De lift bereikt niet alle appartementen.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 m².
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, grondbalkon, grondterras (toegankelijk via een trede) of groot balkon of terras, sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich in Village of in Royal. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met mini-keuken. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden op slaapbanken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met lokale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweekamerappartementen in maisonette met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich in Elina. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met minikeuken, twee slaapbanken als extra bedden, een badkamer met douche en toilet en een minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukenapparatuur. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een balkon en een apart toilet. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Schoonmaak 6 keer per week. Het kinderbedje kan alleen op de onderste verdieping (ingangsniveau) worden geplaatst, dus we raden het gebruik van een kinderbedje in dit appartement af.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 m².
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement, All Inclusive

Tweekamerappartement met All Inclusive en balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich in Royal. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden op slaapbanken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer per week. De lift bereikt niet alle verdiepingen/appartementen.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 m².
Aantal personen: 1–4 personen

Tweekamerappartementen in maisonette met privé zwembad

Tweekamerappartement in maisonette met twee slaapkamers, privé zwembad en balkon. De appartementen bevinden zich in Elina. Bij het zwembad staan tafels en stoelen en ligstoelen. Ladder naar beneden in het zwembad. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met mini keuken en de mogelijkheid van extra bedden in een slaapbank, een badkamer met douche en toilet en een mini keuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukenapparatuur. Boven is er een slaapkamer, een toilet en een balkon. Deur tussen de kamers. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Schoonmaak 6 keer per week. Het babybedje kan alleen op de onderste verdieping worden geplaatst, dus we raden het gebruik van een babybedje in dit appartement af.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 m².
Aantal personen: 1–4 personen.