Driekamerappartement

Driekamerappartement met een balkon met uitzicht op het zwembad of met een groot balkon of terras met uitzicht op het zwembad. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Airconditioning in elke kamer. Tv met internationale zenders. Een föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2–4 personen.

Studio

Studio met balkon, terras op de grond (toegankelijk via een opstapje) of gedeelde patio, sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad. Studio's bevinden zich in het Village gedeelte of in het Elina gedeelte en als je een studio boekt met All Inclusive verblijf je in het Royal gedeelte. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de slaapbank. Minikeuken, met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badkamer met bad of douche en toilet. Föhn aanwezig. Schoonmaak 6 keer/week. Bij gebruik van een babybedje wordt deze in het appartement geplaatst.

Grootte van de kamer: 28 vierkante meter
Aantal personen: 1–3 personen

Studio met privé zwembad

Appartement met één slaapkamer, terras op de begane grond en privézwembad. Het terras is toegankelijk via een trede. De appartementen bevinden zich in het Elina gedeelte. Het terras heeft tafels, stoelen en ligstoelen. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week. Bij gebruik van een babybedje wordt deze in het appartement geplaatst.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen

Studio, All Inclusive

Studio met All Inclusive inbegrepen in de prijs. De appartementen bevinden zich in het Royal gedeelte. Balkon, sommige met zwembadzicht of gelijkvloers balkon en zwembadzicht of gelijkvloers terras en zwembadzicht. Slaapkamer gecombineerd met een mini-keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed op slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week. De lift bereikt niet alle appartementen.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, grondbalkon, grondterras (toegankelijk via een trede) of groot balkon of terras, sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad. Appartementen met een balkon of terras op de begane grond bevinden zich in het Village gedeelte en appartementen met een balkon bevinden zich in het Royal gedeelte. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met mini-keuken. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden op slaapbanken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1–3 personen/1–4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweekamerappartementen op één verdieping met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich in de Elina-sectie. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een mini-keuken, extra bedden in een slaapbank, een badkamer met douche en toilet en een mini-keuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een balkon en een apart toilet. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Schoonmaak 6 keer / week. Het babybedje kan alleen op de benedenverdieping (ingangsniveau) worden geplaatst, dus we raden het gebruik van een babybedje in dit appartement af.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement, All Inclusive

Tweekamerappartement met All Inclusive en balkon, sommige met uitzicht op het zwembad. De appartementen bevinden zich in Royal. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden op slaapbanken. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week. De lift bereikt niet alle verdiepingen/appartementen.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen

Tweekamerappartementen in maisonette met privé zwembad

Tweekamerappartement op de begane grond met balkon en privézwembad. De appartementen bevinden zich in het Elina gedeelte. Bij het zwembad staan tafels en stoelen en ligstoelen. Ladder naar beneden in het zwembad. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met minikeuken en de mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank, een badkamer met douche en toilet en een minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Boven is er een slaapkamer, een toilet en een balkon. Deur tussen de kamers. Wifi, airco en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Schoonmaak 6 keer/week. Het babybedje kan alleen op de onderste verdieping worden geplaatst, dus we raden het gebruik van een babybedje in dit appartement af.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.