Kamertypes op Kambos Village G D’s Hotels

Driekamerappartement

Driekamerappartementen met balkon of gelijkvloers balkon, sommige met zwembadzicht. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/kitchenette. Twee éénpersoonsbedden in elke slaapkamer. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi (verbinding en snelheid variëren), kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Twee badkamers met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 47–49 vierkante meter.
Aantal personen: 4–6 personen.

Studio

Studios met balkon, gelijkvloers balkon of gedeelde patio. Gedeelde patio’s zijn ofwel op de begane grond met een gedeeld gelijkvloers balkon ofwel op hogere verdiepingen met een gedeeld balkon. Sommige balkons en gedeelde patio’s hebben uitzicht op het zwembad. Slaapkamer gecombineerd met woonkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi (verbinding en snelheid variëren), kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 24 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon, gelijkvloers balkon of gedeelde patio, sommige met zwembadzicht. Gedeelde patio’s zijn ofwel op de begane grond met een gedeeld gelijkvloers balkon ofwel op hogere verdiepingen met een gedeeld balkon. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi (verbinding en snelheid variëren), kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 6 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 33 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.