Club kamer

Club kamers, sommige met uitzicht op de skyline van Dubai. De kamers hebben geen patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de vorm van een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Vloerbedekking. Minibar. Koffiezetapparaat. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximaal aantal personen in de kamer.

Voordelen voor gasten in de Clubkamers:

  • Elke avond onbeperkt drankjes, non-alcoholisch en alcoholisch, bij het diner inbegrepen

Grootte van de kamer: ongeveer 39 vierkante meter
Aantal personen: 1-3 personen/1-4 personen, inclusief 2 kinderen.

Deluxe kamer

Deluxe kamers, sommige met uitzicht op de skyline van Dubai. De kamers hebben geen patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de vorm van een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Vloerbedekking. Minibar. Koffiezetapparaat. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Haardroger. Badjassen en slippers. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/1-4 personen, inclusief 2 kinderen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer, zonder patio. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in de vorm van een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Vloerbedekking. Minibar. Koffiezetapparaat. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 39 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.