Familiekamer met drie standaard bedden

Familiekamers bestaan uit twee tweepersoonskamers met een tussendeur.

Tweepersoonskamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders en Chromecast, sommige hebben vloerbedekking. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad en douche, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 70 vierkante meter.
Aantal personen: 3-4 personen.

Suite

Suites met een balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Kussenmenu. Bank en fauteuils. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Nespresso-apparaat. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders en Chromecast. Sommige suites hebben vloerbedekking. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met bad en douche, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Superior kamer

Superior met balkon, sommige met beperkt uitzicht op zee of de Teide. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders en Chromecast. Inloopkast. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40-45 vierkante meters.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders en Chromecast, sommige hebben vloerbedekking. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad en douche, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.