Studio

Studio met terras en uitzicht op het zwembad. Gecombineerde slaapkamer en woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon, sommige met zwembadzicht of beperkt zeezicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Deluxe tweekamerappartement met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad en sommige met beperkt uitzicht op zee. Cava, noten en gedroogd fruit op de kamer bij aankomst. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.