Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer en keuken. Drie eenpersoonsbedden in een slaapkamer en twee eenpersoonsbedden in de andere slaapkamer. Plafondventilator in elke slaapkamer. Mogelijkheid van extra bed met een eenpersoonsbed. Keuken met kookplaten, koelkast, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en basis keukenapparatuur. Wifi en airconditioning inbegrepen. Depot tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 75 vierkante meter.
Aantal personen: 4-6 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met een balkon. Op de begane grond is er een slaapkamer met plafondventilator, twee eenpersoonsbedden en een badkamer met haardroger, douche en toilet. Boven is er een gecombineerde woonkamer met een keuken, twee eenpersoonsbedden en een balkon. Keuken met koelkast, kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukenapparatuur. Wifi en airconditioning inbegrepen. Depot tegen betaling. TV met internationale zenders. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.

Tweekamerappartement op twee verdiepingen

Tweekamerappartement op twee verdiepingen met balkons, deels met uitzicht op de golfbaan en deels met uitzicht op het zwembad. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met plafondventilator, twee eenpersoonsbedden en een badkamer met haardroger, bad met douche en toilet. Op de bovenverdieping is er een gecombineerde woonkamer met keuken en balkon. Keuken met koelkast, kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en basis keukenapparatuur. Airconditioning en wifi inbegrepen. Depot tegen betaling. TV met internationale zenders. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.