Kamertypes op Bahia Principe Fantasia Tenerife

Familiesuite

Familiesuite met balkon of terras, sommige met beperkt uitzicht op zee. Familiesuites bestaan uit een slaapkamer en een woonkamer. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 55 vierkantemeter.
Aantal personen: 2-5 personen, waaronder 2 kinderen.

Junior suite

Junior Suite met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkantemeter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Junior Suite Gedeeld Zwembad

Junior Suite met patio en gedeeld zwembad. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Om in dit kamertype te verblijven moet je 18 jaar of ouder zijn.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon of terras. Een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.