MYND Adeje

Welkom bij het frisse MYND Adeje hotel in Callao Salvaje, Tenerife. Hier vind je een moderne, frisse omgeving, gericht op een volwassen publiek, maar waar iedereen welkom is! Als je halfpension boekt, heb je naast het ontbijt elke ochtend een tegoed, dat je kunt gebruiken voor lunch, diner of misschien een cocktail op het dakterras bij zonsondergang. Het hotel is ideaal voor degenen die willen sporten, fietsen en tot zichzelf willen komen.


Kamertypes

Tweepersoonskamer voor 1-3 personen. Suite voor 1-3 personen.

Lees over onze kamertypes en bekijk foto's

Cijfer van onze gasten

9,1 van 10
gebaseerd op 27 beoordelingen

Beoordelingen TripAdvisor


Feiten en voorzieningen

Naar het strand: 350 m
Naar het centrum: 200 m
Zwembad
Restaurant
Kinderzwembad
Bar
Zwembad met kindergedeelte
All-inclusive aangeboden
Spa
Wifi in de kamer
Fitnesscentrum
Meer feiten

Over het hotel

MYND Adeje is een stijlvol hotel op een paar honderd meter van het strand in Callao Salvaje, Tenerife. Het hotel heeft twee zwembaden, een grotere op de begane grond en een kleinere op het dakterras. Beide zwembaden hebben ligstoelen en parasols beschikbaar voor gebruik, evenals badhanddoeken. Er is een bar bij beide zwembaden, maar de bar op het dak biedt ook een prachtig uitzicht voor jou en je drankje.

Het hotel heeft 2 restaurants waar gerechten van een à-la-cartemenu worden geserveerd. Het menu is beschikbaar op touchscreens of op je telefoon. Het gastronomische aanbod in MYND Adeje is gebaseerd op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, lokaal ingekocht en met respect voor lokale producenten en producten. En als je halfpension toevoegt, heb je elke dag een bedrag te besteden aan eten en/of drinken in het hotel. Bij zonsondergang begint het entertainment met muzikanten en live muziek.

Het hotel beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte met de modernste machines, halters, gewichten en banken. Het hotel heeft ook een fietscentrum waar je verschillende soorten fietsen kunt huren om het eiland te ontdekken. Yoga, mindfulness, meditatie en Tai Chi.

Als je vanaf een plek in de zon wilt werken, beschikt het hotel over een Coworking Space met wifi, printers, oplaadpunten en computers - 24 uur per dag geopend.

Het kleine lokale centrum ligt op een paar minuten afstand. Voor een beetje meer drukte raden wij de korte trip naar Playa de las Americas aan (ongeveer 6 km of 15 minuten met de auto), waar een groter aanbod aan winkels, restaurants en bars is. Als je de bus neemt, is het een korte wandeling (ongeveer 5 minuten) naar de dichtstbijzijnde bushalte.

Maaltijden

Inclusief:

  • Ontbijt
  • Kerstdiner (25/12)
  • Nieuwjaarsdiner

Voor een supplement:

  • Halfpension (ontbijt en diner)

Het halfpension is een "resortkrediet" van 25 euro per persoon per dag, te gebruiken voor lunch, diner à la carte of aan de bar. Zodra de 25 euro is opgebruikt, worden de overige kosten rechtstreeks aan het hotel betaald.

Alle hotels, Callao Salvaje

Atlantic Holiday

Het elegante Atlantic Holiday in het zuiden van Tenerife is ideaal voor wie op zoek is naar een hotel aan zee met een uitstekende service en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en La Gomera, en het uitzicht vanaf het zwembad is iets speciaals! Bovendien zal een groot deel gerenoveerd en opgefrist zijn tegen de tijd dat de deuren opengaan voor het winterseizoen 2023/2024. En zoals bij alle Apollo Mondo Selected hotels, kun je je meerdere dagen per week verheugen op ochtendyoga, en een ontspannen moment met een goede koffie of een verfrissend sapje in het Mondo Café.