Kamertypes op Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon of terras. Familiekamers liggen bij de zwembaden en bestaan uit twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Wi-Fi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Elektrische waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen/2-5 personen, inclusief 2 kinderen.

Junior Suite

Junior Suite met balkon en zeezicht. Junior suites bestaan uit een open slaapkamer en woonkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid tot extra bed met slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Het bad bevindt zich in de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is er open toegang tot de wastafels. Aparte douche met glazen wanden. Apart toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Zithoek met een bank die als extra bed kan worden gebruikt. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.