Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met en balkon of terras met beperkt uitzicht op zee. Sommige appartementen zijn in maisonette. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Deluxe tweekamerappartementen met slaapkamer, balkon of terras en beperkt uitzicht op zee. Sommige appartementen zijn gelijkvloers. Ligbedden op de patio en een rustige, zonnige ligging, het beste van het hotel. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met mini-keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Kamerjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweekamerappartement, superior

Superior tweekamerappartementen met slaapkamer, balkon of terras en beperkt uitzicht op zee. De rustig gelegen appartementen zijn tevens de modernste appartementen van het hotel. Sommige appartementen zijn gelijkvloers. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning. Borg tegen betaling. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.