Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of grondterras met beperkt zeezicht. Sommige appartementen zijn gelijkvloers. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Deluxe tweekamerappartement met slaapkamer, balkon of terras en beperkt uitzicht op zee. Sommige appartementen zijn gelijkvloers. Ligbedden op de patio en een rustige, zonnige locatie die de beste van het hotel is. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweekamerappartement superior

Tweekamer superior appartement met balkon of terras en beperkt uitzicht op zee. De appartementen zijn rustig gelegen. Sommige appartementen zijn gelijkvloers. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, kookplaten, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning. Kluis tegen betaling. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.