Kamertypes op Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Suite

Suite met balkon en zeezicht. De suite bestaat uit een woonkamer en een slaapkamer. Er zijn twee ligstoelen op het balkon. Een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Elektrische waterkoker. TV met internationale zenders. Zwembadhanddoeken zijn beschikbaar in de suite bij aankomst. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Suites zijn inclusief de Suite Thalasso Experience, wat betekent dat elke dag toegang tot de fitnessruimte en de spa is inbegrepen. De leeftijdsgrens voor een verblijf in een suite is 15 jaar.

Grootte van de kamer: ongeveer 58 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer

Deze tweepersoonskamer heeft een balkon en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Opslag tegen betaling. Minibar tegen betaling. Elektrische waterkoker. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 34 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/1-4 personen, inclusief 2 kinderen