Familiesuite

Familiesuite met verhoogd terras. De familiesuite bestaat uit twee slaapkamers met verbindingsdeur. Het terras met kunstgras heeft tafels en stoelen en ligstoelen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Twee eenpersoonsbedden in elke kamer. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Koelkast. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen, waarvan 3 kinderen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Twee eenpersoonsbedden. Koelkast. Waterkoker, thee- en koffiefaciliteiten. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior kamer bovenste verdiepingen

Superior kamer op de bovenste verdiepingen, met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waarvan 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/ 2-3 personen, waarvan 1 kind/ 2-4 personen, waarvan 2 kinderen.