Kamertypes op Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Deluxe eenpersoonskamer plus

Deluxe Kamer Plus met balkon of terras. Een tweepersoonsbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjas. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in de kamer.

Gasten in een Deluxe Plus hebben toegang tot het Unique-concept van het hotel, wat betekent dat de kamer is uitgebreid met badhanddoeken, hotelslippers, Nespresso-apparaat en meer.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Deluxe kamer

Deluxe kamers met balkon of terras, sommige met uitzicht op de tuin. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed of in een opklapbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. TV met internationale zenders. Haardroger. Badjassen. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen tot 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Deluxe kamer plus

Deluxe kamer Plus met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid tot extra bed in eenpersoonsbed of opklapbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. TV met internationale zenders. Haardroger. Badjassen. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen tot 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Gasten in het Deluxe kamer Plus hebben toegang tot het Unique concept van het hotel, waarbij de kamer wordt opgewaardeerd met badhanddoeken, badslippers, Nespresso koffiezetapparaat en meer.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Familiekamer met twee standaard bedden

Familiekamer met balkon of terras. Twee tweepersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed of opklapbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 3-4 personen, waaronder 1-2 kind.

Grand suite

Grand Suites met twee balkons of terrassen. Een woonkamer en een slaapkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Nespresso koffiezetapparaat. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Ruime badkamer met twee wastafels, bad, douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 83 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Suite

Suite met balkon of terras. Een woonkamer en een slaapkamer. Een tweepersoonsbed of twee tweepersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 63 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Superior kamer

Superior Kamer met balkon en zeezicht. Een tweepersoonsbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.