Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. Het appartement heeft niveauverschil en bestaat uit een appartement met twee slaapkamers op de benedenverdieping met een terras en een tweepersoonskamer op de bovenverdieping met een balkon. Het terras heeft ligstoelen, een tafel en stoelen. Op het laagste niveau is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met haardroger, douche en toilet en een gecombineerde woonkamer met kitchenette met de mogelijkheid van extra bedden door een slaapbank. Op het hogere niveau is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met haardroger, douche en toilet. Er zijn niveauverschillen in het appartement met twee treden naar de deur die naar de bovenverdieping leiden. Mogelijkheid van extra bed door slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar in de slaapkamers en inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 58 vierkante meter.
Aantal personen: 4-6 personen, inclusief 3 kinderen.

Driekamerappartement superior

Superior driekamerappartement met balkon of terras. Het appartement heeft niveauverschil en bestaat uit een appartement met twee slaapkamers op de onderste laag met een terras en een tweepersoonskamer op de hoger gelegen verdieping met een balkon. Het terras heeft een bank, ligstoelen, tafel en stoelen. Op de begane grond is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met haardroger, douche en toilet en een gecombineerde woonkamer met kitchenette met de mogelijkheid van extra bedden door een slaapbank. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met haardroger, douche en toilet. Er zijn niveauverschillen in het appartement met twee treden naar de deur die naar de hoger gelegen verdieping leid. Extra kussens en zwembadhanddoeken, evenals mousserende wijn en nootjes zijn aanwezig in het appartement bij aankomst. Kitchenette met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar in de slaapkamers en inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 58 vierkante meter.
Aantal personen: 4-6 personen, inclusief 3 kinderen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Wifi en airconditioning inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. Minibar. Ketel. Extra kussens en zwembadhanddoeken en mousserende wijn en nootjes beschikbaar op de kamer bij aankomst. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 14 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Superior tweekamerappartement

Superior tweekamerappartement met terras. Het terras heeft ligstoelen, een bank, een fauteuil, stoelen en een tafel. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden met slaapbank. Extra kussens en zwembadhanddoeken, evenals mousserende wijn en nootjes zijn voorzien in het appartement bij aankomst. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar in de slaapkamer en inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 2 kinderen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met terras. Het terras heeft ligstoelen, stoelen en een tafel. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar in de slaapkamer en inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 2 kinderen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Wifi en airconditioning inbegrepen - afstandsbediening tegen borg. Kluisje tegen betaling. Minibar. Ketel. TV met internationale zenders - afstandsbediening tegen borg. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 14 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.