Feiten over Meloneras

Transfer:

Vanaf de luchthaven met de bus naar het eerste hotel in Meloneras duurt ongeveer 30 minuten. De transfer vindt meestal plaats zonder personeel van Apollo.

Stranden:

Het strand in Meloneras is van grind, maar er is een lange promenade die helemaal doorloopt tot het mooie zandstrand in Maspalomas. Dit is lang en breed met watersporten en ligstoelen.

Vermaak:

Las Palmas en Playa del Inglés, de twee entertainmenthoofdsteden van Gran Canaria, bieden een breed scala aan bars, disco's, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het nachtleven van Meloneras concentreert zich op de prachtige boulevard die zich langs de zee uitstrekt van de vuurtoren in Maspalomas tot aan het kleine strand in Meloneras. De promenade is bezaaid met restaurants, bars en af en toe een chique nachtclub. Vlakbij het Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras ligt het zeer modieuze casino.

Communicatie:

Zeer goede lokale busverbindingen op het eiland. Veel taxi's. Auto en brommer verhuur.

Activiteiten:

Verschillende soorten watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen en duiken. Tennis, squash en minigolf. Bergwandelen, fietsen, sportvissen, paintball, skydiven, SUP (stand up paddle) en bowlingbanen. Gran Canaria heeft ook verschillende goede 18-holes golfbanen.