Art Las Palmas

Art Las Palmas is een fris aparthotel met ruime, moderne appartementen. Het hotel ligt dicht bij winkels, bars en gezellige tapasrestaurants, op slechts enkele minuten van het strand van Las Canteras en op loopafstand van het beroemde Parque de Santa Catalina.


Kamertypes

Tweekamerappartementen voor 1-2 personen. Driekamerappartementen voor 2-4 personen.

Lees over onze kamertypes en bekijk foto's

Cijfer van onze gasten

8,9 van 10
gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen TripAdvisor


Feiten en voorzieningen

Naar het strand: 250 m
Naar het centrum: 300 m
Zwembad
Restaurant
Kinderzwembad
Bar
Zwembad met kindergedeelte
All Inclusive aangeboden
Spa
Wifi in de kamer
Fitnesscentrum
Meer feiten

Over het hotel

Art Las Palmas is een fris aparthotel met frisse appartementen. Het hotel is ideaal voor wie dicht bij het culturele, winkel- en amusementsaanbod van de stad wil zijn en meer waarde hecht aan de locatie dan aan hotelfaciliteiten. Je verblijft comfortabel in ruime, goed uitgeruste appartementen op slechts een paar minuten lopen van het strand.

WiFi is inbegrepen in het hele hotel. Er is een lounge met een tv en een automaat met water en snacks. Als je een auto huurt, is er tegen betaling een privéparkeerplaats bij het hotel.

Art Las Palmas ligt op iets meer dan 1,5 km van het Santa Catalina Park en op ongeveer 2 km van het dichtstbijzijnde grote winkelcentrum. Maar restaurants, bars en winkels liggen om de hoek. Stadsvervoer.

Maaltijden

  • Geen maaltijden inbegrepen

Alle hotels, Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas heeft een fantastische locatie, direct aan het strand van Las Canteras en niet ver van de gezellige terrasjes van het Santa Catalina Park. Het stadshotel Cristina Las Palmas heeft een aangename sfeer en een terras met een zwembad. Het hotel verwelkomt alleen gasten ouder dan 16 jaar.