Shoppen in Fuerteventura

Winkelen op Fuerteventura

Voor degenen die tijdens hun vakantie willen winkelen, zijn er goede mogelijkheden op Fuerteventura, dat gekenmerkt wordt door zijn lage prijzen. Struin over de markten en koop een leuk souvenir om mee naar huis te nemen.

Markten op Fuerteventura
Op het eiland worden verschillende markten georganiseerd:

Costa Calma: woensdag en zondag.
Morro Jable: Afrikaanse markt op maandag en donderdag.
Corralejo: maandag en vrijdag achter Baku Water Park, evenals in C.C Campanario op donderdag en zondag.
Markt in Corralejo
In Corralejo vind je de grootste markt van het eiland, samen met een veelheid aan alles wat je met markten associeert. Hier kun je genieten van horloges, sieraden, tassen, planten, massages en al het andere dat de markt te bieden heeft, en met een beetje geluk en vaardigheid kan je koopjes vinden tegen echt goede prijzen

Winkelcentrum Las Palmeras in Corralejo
Aan het begin van de winkelstraat van Corralejo ligt een van de grootste winkelcentra van de stad. Hier bestaat een zalige mix van souvenirwinkels, natuurapotheken en supermarkten naast bekende merkwinkels, zoals Zara en Esprit.

Winkelstraat Morro Jables
Een mix van winkels met het klassieke toeristische aanbod van souvenirs, surfspullen en badkleding naast bekende internationale merken zoals Hugo Boss, Burberry en DKNY

Winkelcentrum Las Rotondas in Puerto del Rosario
Het grootste winkelcentrum van het eiland bevindt zich in de hoofdstad, Puerto del Rosario, met vier verdiepingen vol winkels. Hier vind je bekende merken als H&M en New Yorker, maar ook een groot aanbod Spaanse kleding- en schoenenketens die modieuze producten tegen lage prijzen aanbieden. Ook zijn hier een groot aantal speelgoedwinkels, sportwinkels, cafés en andere eetgelegenheden. Openingstijden: maandag t/m zaterdag om 10.00-22.00, zondag gesloten.

Hiper Precio-gadgetwinkel
Dit is de winkel die werkelijk ALLES heeft. Hier vind je een zalige mix van huishoudelijke artikelen, kleding, tassen, souvenirs en andere min of meer noodzakelijke artikelen. Winkel voor dingen waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had, en doe het tegen zeer lage prijzen. Gegarandeerd voordelig shoppen! Adres: Calle Tindaya 8, Gran Tarajal, naast SPAR.

Lokale ambachten
De hoeve Tienda de Artesanía en la Alcogida is ook de thuisbasis van de ambachtelijke families van het dorp. Deze opwindende plek geeft u als bezoeker de mogelijkheid om te zien hoe de lokale ambachten ter plaatse worden gemaakt, met behulp van lokale en speciale productiemethoden. In de winkel heb je dan de mogelijkheid om handwerk te kopen dat alleen in unieke exemplaren wordt geproduceerd. Oprechter dan dit wordt het niet! Adres: Ctra. Graal. Een Tefia

Hoeve
Midden in het binnenland van Fuerteventura ligt een prachtige hoeve - Tienda de Artesanía - waar lokaal geproduceerde ambachten worden aangeboden, zoals keramiek, sieraden, stoffen en kunst. Er is ook een cactustuin met alle soorten van het eiland, evenals een restaurant in een oude windmolen, dat een fantastisch uitzicht biedt op Antigua in het zuiden en Betancuria in het westen. Adres: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua.


Vind jouw reis