Paella

Lekker eten & drinken

Ga naar Fuerteventura en geniet van de gastronomische geneugten die nooit lijken te eindigen. Mis de in knoflook gemarineerde garnalen van het eiland of de heerlijk gekookte aardappelen die bekend staan ​​als papas arrugadas niet.

Gambas al ajillo

Tapas voor alle smaken
Tapas zijn de populaire Spaanse kleine gerechten. Er is veel om uit te kiezen, zoals gambas al ajillo (garnalen gemarineerd in knoflook), pimientos de padrón (kleine groene paprika's gebakken in olie en zout), calamares (octopus), queso de cabra (geitenkaas) en tortilla's (omeletten). . Je hoeft alleen maar te bestellen en je te laten proeven.

Papas arrugadas
Deze kleine Canarische aardappel wordt gekookt in zeer gezouten water en wordt vaak gegeten als tapasgerecht. Het smaakt het lekkerst samen met de mojosaus, gemaakt van paprika en rijkelijk op smaak gebracht met knoflook.

Canarische rum
Op het naburige eiland Gran Canaria gedijt suikerriet in de vruchtbare grond. Daar wordt de Canarische rum Arehucas van gemaakt. Er zijn verschillende varianten van deze rum, maar wij raden de donkere Arehucas met toegevoegde honing aan.

La Bahía in La Pared
Neem je geliefde(n) mee en geniet gewoon van de prachtige zonsondergang aan de horizon terwijl je heerlijke vis of zeevruchten eet. Het onovertroffen uitzicht geeft dit restaurant een extra belevingsster. Adres: La Pared Pajara. Telefoon: +34-928 549 030.


Vind jouw reis