Deluxe kamer

Deluxe kamers met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank of in een fauteuil. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per weekk. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.

Deluxe kamer met jacuzzi

Deluxe kamers met balkon of terras. Een jacuzzi op de patio. De deluxe kamers liggen op dezelfde verdieping en kijken uit op de weg. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank of in een fauteuil. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan twee jaar worden meegerekend in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.

Suite

Suite met terras. De suites bestaan uit een slaapkamergedeelte en een woonkamergedeelte zonder deur tussen de delen. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in de vorm van een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen.Koelkast. Waterkoker en thee- en koffiefaciliteiten. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras. Twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.