De mooiste stranden van de Costa del Sol

De mooiste stranden van de Costa del Sol

Met iets meer dan 320 zonnige dagen per jaar doet de Costa del Sol zijn naam eer aan. Wij adviseren je over enkele van de mooiste stranden van de Costa del Sol die je tijdens je vakantie kunt bezoeken.

Boek een reis naar de Costa del Sol

 

Onze favoriete stranden aan de Costa del Sol


1. Burriana-strand in Nerja

2. Playa de la Andalucia in Puerto Banus

3. Playa de los Lamar, Tarifa

4. La Carihuela, Torremolinos

5. Playa Viborilla, Benalmádena

6. Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Nerja

Burriana-strand, Nerja
Burriana Beach is het grootste en mooiste strand van Nerja. Het strand is hier lang, breed en omzoomd met restaurants en cafés. Als u in Hotel Marina Turquesa verblijft, bevindt u zich op loopafstand van het strand van Burriana.

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús
Langs de boulevard in het luxe Puerto Banús staan ​​de openluchtrestaurants in rijen. Playa de Nueva Andalucia begint bij de luxueuze haven en gaat dan westwaarts naar Nueva Andalucia. Het strand bestaat uit kleine baaien en is ongeveer 1 kilometer lang.

Playa de los Lansars, Tarifa
Tarifa is de zuidelijkste kaap van Spanje en een paradijs voor wind- en kitesurfers. Het witte zandstrand Playa de los Lansar, is 10 kilometer lang en zeker een bezoek waard.

Kitesurfing i Tarifa

La Carihuela, Torremolinos
Het strand van La Carihuela is het westelijke strand van Torremolinos en een van de stadsstranden die wat rustiger is. Er zijn hier ook spannende rotsformaties.

Playa Viborilla, Benalmádena
Playa Viborilla is een klein strand in de buurt van Benalmadena. De omlijsting van palmbomen en rotsen versterkt het gevoel op een klein eiland in West-Indië te zijn.

Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas
Het gouden zandstrand van Cala de Mijas is ideaal voor gezinnen van alle leeftijden. Watersporten zijn mogelijk op het oostelijke deel van het strand en de levendige boulevard is bezaaid met restaurants, bars en cafés.


Vind jouw reis