De mooiste stranden van de Costa del Sol

- onze beste tips

Met iets meer dan 320 zonnige dagen per jaar doet de Costa del Sol zijn naam eer aan. Wij adviseren je over enkele van de mooiste stranden van de Costa del Sol die je tijdens je vakantie kunt bezoeken.

Carabeillo strand in Nerja

Burriana-strand, Nerja

Burriana Beach is het grootste en mooiste strand van Nerja. Het strand is hier lang, breed en omzoomd met restaurants en cafés. Als je in het Marina Turquesa hotel verblijft, ligt Burriana Beach op loopafstand.

Carabeillo Beach, Nerja

Aan de westkant van Burriana Beach ligt het iets rustigere Carabeillo Beach. Hier vind je een heerlijk wit zandstrand, kristalhelder water en een prachtige omgeving. 

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús

Langs de kust in het luxueuze Puerto Banús liggen terrasjes op een rij. Playa de Nueva Andalucia begint bij de luxueuze haven en loopt verder in westelijke richting naar Nueva Andalucia. Het strand bestaat uit kleine baaien en is ongeveer 1 kilometer lang.  

La Carihuela strand in Torremolinos

Playa de los Lansar, Tarifa

Tarifa is de meest zuidelijke kaap van Spanje en een paradijs voor wind- en kitesurfers. Het witte zandstrand, Playa de los Lansar, is 10 kilometer lang en zeker een bezoek waard

Playa de la Carihuela, Torremolinos

Het strand La Carihuela is het westelijke strand van Torremolinos en een van de stadsstranden dat iets rustiger is. Er zijn hier ook prachtige rotsformaties.

Playa Viborilla, Benalmadena

Playa Viborilla is een klein strand in de buurt van Benalmadena. De omgeving met palmbomen en rotsen versterkt het gevoel dat je op een klein eiland in de Caraïben bent.


Vind jouw reis