Yoga & Mindfulness met Jenny Lindberg

Welkom in een week met een fijne mix van yogavormen waar je heerlijk veel energie van krijgt. Gastdocent Jenny Lindberg van Yoga Living heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van yoga.

Doordeweeks doe je mee aan verschillende vormen van yoga, van rustige yin yoga tot meer dynamische en vloeiende yoga. Er is geen voorkennis van yoga vereist, het staat open voor alle niveaus waarbij je uitgaat van jezelf en je eigen unieke kunnen.

Alle yogalessen zijn bij de reis inbegrepen.


Over yoga / Lesbeschrijving

Morning flow yoga: Maak het lichaam wakker op de beste manier van de dag. Hier kom je comfortabele houdingen tegen die het lichaam strekken en zachte stromingen die de energie in je opwekken.

Yinyoga & Mindfulness: Yinyoga is een van de rustigste vormen van yoga met zittende en liggende houdingen. Elke positie wordt enkele minuten vastgehouden om het diepe bindweefsel, de ligamenten, de gewrichten en de inwendige organen van het lichaam te stimuleren. Tegelijkertijd is het ook een oefening om los te kunnen laten en door middel van mindfulness meer in het hier en nu te leren zijn.

Zachte stroming: een mix van verschillende vormen met zachte en soepele stromingen.

Hatha yoga: dynamische yoga met minder/langzamere/geen flow. Hier zul je staande, zittende en liggende posities tegenkomen die 15-30 ademhalingen worden vastgehouden.

Vinyasa yoga: In vinyasa yoga bewegen we tussen verschillende posities door middel van stromingen die voor warmte zorgen. De klas is opgebouwd rond een thema en er zijn elementen van speelsheid en uitdaging voor degenen die dat willen. Durf buiten je comfortzone te gaan!

Ashtanga vinyasa yoga: Een dynamische, fysieke en krachtige vorm van yoga. Deze vorm van yoga wordt uitgevoerd volgens een vaste volgorde in een flow waarbij elke positie 5 ademhalingen wordt vastgehouden.

Yoga Energy: Een mix van dynamische yogavormen. Je maakt kennis met houdingen en stromingen die je warmte van binnenuit geven. Een yogasessie waar je echt heerlijke power en energie van krijgt.

Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Wie kan deelnemen?

Onze trainingshotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, nieuwe dingen uitprobeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

Vertrekplaats: Amsterdam Airport Schiphol 
Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Jenny Lindberg

  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit.

Boek Playitas Resort

Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van verschillende vormen van yoga. Ze is een opgeleide yogaleraar in Hatha, Vinyasa, Ashtanga en Yinyoga. Meestal is het een mooie mix van deze vormen en past ze de yoga zo aan dat iedereen voelt dat hij of zij mee kan doen. Ze houdt van sporten en andere mensen inspireren om zich goed te voelen. Sinds 2013 runt ze haar eigen bedrijf Yoga Living. In de loop der jaren heeft ze zelf twee yogastudio's gerund, samengewerkt met verschillende faciliteiten en bedrijven met conferentieyoga, verschillende yoga-evenementen, yogaweekenden en yogareizen gehad.


Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort