Yoga & Mindfulness

Jenny Lindberg

Welkom bij een week met een mooie mix van yogavormen die je veel heerlijke energie geven. Gastdocent Jenny Lindberg van Yoga Living heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven van yoga.

Gedurende de week zul je verschillende yogavormen ervaren, van rustige yin yoga tot meer dynamische en vloeiende yoga. Voorkennis van yoga is niet nodig, het is toegankelijk voor alle niveaus waarbij je uitgaat van jezelf en je eigen unieke mogelijkheden.


Lesomschrijving

Begeleide meditatie om je gedachten tot rust te brengen, je geest te kalmeren en aanwezigheid te vinden.

Morning flow yoga waarbij we het lichaam op de beste manier wakker maken voor de dag. Hier ontmoet je comfortabele houdingen die het lichaam stretchen en zachte flows die de energie in je losmaken.

Yinyoga is een van de rustigste vormen van yoga met zittende en liggende houdingen. Elke houding wordt enkele minuten aangehouden om de diepe bindweefsels, ligamenten, gewrichten en interne organen van het lichaam te stimuleren. Tegelijkertijd is het ook een oefening in loslaten en leren om meer in het moment te zijn door mindfulness.

Soft flow is een mix van verschillende yogavormen met zachte flows.

Vinyasa flow yoga waarbij we bewegen tussen verschillende houdingen door middel van flows die warmte geven. De les is opgebouwd rond een thema en er zijn elementen van speelsheid en uitdaging voor wie wil. Durf buiten je comfortzone te gaan!

Yoga energy is een mix van dynamische yogavormen. Je komt posities en flows tegen die je van binnenuit warmte geven. Een yogasessie die je echt heerlijke kracht en energie geeft.

Yoga core, kracht en mobiliteit is een heerlijke yogales die zich richt op het versterken van de core. We werken aan uithoudingsvermogen en kracht, maar er zijn ook elementen om de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam te vergroten.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.

Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastlessen. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voor aanmelding nodig om de sessies bij te wonen.

 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

2-9 feb 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrek: Amsterdam 

Dit bevat:

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven in verschillende vormen van yoga. Ze is een opgeleide yogadocente in Hatha, Vinyasa, Ashtanga en Yinyoga. Meestal is er een mooie en prachtige mix van deze vormen en past ze de yoga zo aan dat iedereen het gevoel heeft dat hij of zij mee kan doen. Ze houdt ervan om andere mensen te trainen en te inspireren om zich goed te voelen. Sinds 2013 runt ze haar eigen bedrijf Yoga Living. In de loop der jaren heeft ze twee eigen yogastudio's gerund, samengewerkt met verschillende faciliteiten en bedrijven met yogaconferenties, verschillende yoga-evenementen, yogaweekenden en yogareizen georganiseerd.
Zie meer over Jenny op @yoga.living.jenny op Instagram.


Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas