Yogaweek met Gabriela Hansen

Het unieke aan yoga is dat we zowel lichamelijke activiteit als rust combineren, waar veel mensen in de huidige maatschappij en het dagelijks leven te weinig van hebben. Bij yoga hoort ook aandachtstraining voor verhoogde concentratie en ademhalingsoefeningen die de longcapaciteit vergroten en een kalmerend effect hebben op lichaam en geest.

Gabriela Hansen is een zelfverzekerde en gemotiveerde yogalerares met een passie voor yoga. Ze past haar uren aan zodat iedereen het gevoel heeft dat hij de controle heeft. Je bent dus welkom, ongeacht je achtergrond en of je al eerder yoga hebt geprobeerd.


Lesbeschrijving

Soft vinyasa is een yoga die voor iedereen geschikt is en je hebt geen voorkennis nodig. We richten ons op aanwezigheid, ademhaling en werken met bewegingen die de mobiliteit strekken, versterken en vergroten. De intensiteit is laag/gemiddeld.

Zachte mindful yoga is een yoga die bij iedereen past. We richten ons op aanwezigheid, ademhaling en ontspanning. We doen bewegingen om het lichaam te verzachten na de dagelijkse activiteiten en met een korte meditatie- en concentratieoefening. Lage intensiteit.

Ashtang yoga is dynamische yoga, waarbij je de houdingen in een bepaalde volgorde doet en waarbij we ons richten op bewegen op het ritme van de adem. De oefeningen zorgen voor kracht, flexibiliteit en balans. Kies tussen beginner en gevorderd.

Ashtanga yoga beginner is geschikt voor jou zonder voorkennis van yoga. (60-75 minuten). We nemen onder andere ademhalingstechnieken door, verkennen verschillende moeilijkheidsgraden in de zonnegroet, zodat iedereen een passend alternatief heeft. Ook doen we enkele sta-, zit- en ligoefeningen. De intensiteit is gemiddeld.

Ashtanga gevorderd past bij jou met ervaring in Ashtang yoga of andere dynamische yoga zoals Jivamukti, Vinyasa, Power yoga. Er zijn variaties per leraarpositie uit de eerste en tweede reeks. Voor de gevorderde houdingen worden verschillende opties gegeven en de yoga wordt aangepast aan de groep. Het intensiteitsniveau is gemiddeld/hoog.

Vinyasaflow is een speelse, dynamische yoga waarbij we focussen op bewegen met de adem en met oefeningen die zorgen voor kracht, mobiliteit en balans. Dit is de les voor diegenen die een energieke start van de dag willen. Matig intensiteitsniveau.

Krachtyoga is een vinyasa flow waarbij we extra aandacht hebben voor oefeningen die kracht geven. Dit is de les voor wie yoga wil combineren met krachttraining. De intensiteit is gemiddeld/hoog.

Alle lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening Ga voor meer van Gabriela's yoga naar veldedighetyoga.com of volg Gabriela op instagram: veldedighetyoga.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als je ervoor kiest om alleen te reizen, ben je nooit alleen. In een sporthotel is het altijd gemakkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden om tijd mee door te brengen. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht niveau en je bepaalt zelf het niveau. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Trainen met onze gastinstructeurs is gratis voor wie in de betreffende week in het betreffende hotel verblijft. Boek de reis zoals gebruikelijk naar het betreffende hotel voor de betreffende week. Gebruik de blauwe boekingslink op deze pagina. Voor deelname aan de training is geen aanmelding nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding.

Datum en hotel:

Vertrekluchthaven: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit is inbegrepen:

  • Topklasse hotels en trainingsfaciliteiten
  • Yogalessen met Gabriella

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected] 


Over de instructeur

Gabriela Hansen

Gabriela Hansen

Gabriela is verpleegster met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidssector en is tevens gediplomeerd massagetherapeut. Ze begon 15 jaar geleden met yoga en het werd al snel een belangrijk onderdeel van haar leven. Het geeft haar een sterker, flexibeler lichaam, betere balans, betere slaap, dankbaarheid en innerlijke rust. Ze wilde de geweldige tools van yoga met anderen delen, dus volgde ze haar eerste yoga docentenopleiding en begon ze 10 jaar geleden met lesgeven. Ze is geautoriseerd door Manju Pattabhi Jois om de eerste en tweede serie Ashtanga yoga te doceren.

Door haar achtergrond als verpleegkundige heeft ze een grote focus op het aanpassen van de yogahoudingen aan het lichaam dat men heeft. Ze geeft vaak verschillende opties van posities zodat iedereen de optie kan kiezen die het beste bij hem past. Met behulp van kennis, zorg en spel creëert ze een omgeving waar de deelnemers zich veilig, ontspannen en plezier in yoga vinden.

Volg Gabriela hier op Instagram: https://www.instagram.com/veldedighetyoga/


Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas