WOD & Boxing Week

Roger Landström

NIEUW! Verlang je naar een week keihard trainen, tot de nok toe gevuld met thaiboksen, worstelfysica en intensieve wods? Kom dan in mei naar Playitas Resort!


Over de week

Deze week staat in het teken van pittige trainingen, een geweldige community en een endorfinerush. Mooie combinaties tegen de wanten, good old worstelen, intensieve wodds en intervallen van conditie en kracht zullen je dat heerlijke gevoel geven waar we zo vaak naar streven.


Klassenplan

Klassieke bokstraining, voetenwerk, stootcombinaties staan centraal. We dagen onze coördinatie uit waarbij we onze handen en voeten tegelijkertijd moeten bewegen. Ontwikkel je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Thaiboksen waarbij we stoot- en trapcombinaties leren die we vervolgens op de wanten gebruiken. Kracht, mobiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen. We werken in tweetallen en helpen elkaar om te ontwikkelen.

Worstellen waarbij we in tweetallen werken aan klassieke worsteloefeningen waarbij we ons eigen lichaamsgewicht gebruiken. We doen oefeningen waarbij onze partner als gewicht fungeert. De sessie is geschikt voor mensen met enige basiskracht die zichzelf willen uitdagen.

Core is een kortere, ongeveer 30 minuten durende sessie waarbij onze core aan het werk gaat. Mobiliteitsoefeningen worden gecombineerd met hard werk voor je buik en rug.

WOD staat voor 'workout of the day' en kan uit verschillende elementen bestaan, zoals gewichtheffen, kettlebells, lichaamsgewichtoefeningen, springen, hardlopen, roeien en nog veel meer.

Team WOD betekent dubbel trainen en dubbel plezier! In deze workout werken we samen in teams van twee. De sessie kan bestaan uit alles tussen hemel en aarde. Barbell lifts, kettlebells, lichaamsgewichtoefeningen, springen, roeien en nog veel meer. We helpen elkaar in het team om het doel van de uitdagingen van de dag te bereiken.

HIIT zijn intervallen tussen cardio en kracht.  Alle bewegingen kunnen worden aangepast aan je niveau en snelheid, dus iedereen kan meedoen. 30 minuten op volle snelheid naar eigen kunnen.

Kettlebells is precies zoals het klinkt, een workout waarbij we kettlebells gebruiken om onze kernkracht, conditie en techniek op te bouwen. De kettlebell is een eenvoudig hulpmiddel met veel mogelijkheden. Alle oefeningen kunnen worden teruggeschaald zodat ze voor iedereen geschikt zijn.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in het hotel aangeboden.


Wie kan er deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis (met enkele uitzonderingen in Playitas Resort) voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastlessen. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de datum van de trainingsweek, boek dan gewoon je reis zoals gewoonlijk. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen. 

* Voor sommige lessen in Playitas Resort geldt een toeslag. Dit geldt voor sommige lessen die worden gehouden in de WOD Box of in de Yoga Shala.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens die week.

* Sommige sessies met de gastinstructeur van Playitas Resort kunnen tegen betaling zijn, afhankelijk van het programma.

Data en hotel:

7-14 mei 2024, Playitas Resort

19-26 aug 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Vertrek vanuit: Schiphol

Inclusief:

  • Training met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Playitas Resort

Boek Sivota Retreat


Over de instructeur


 

Roger Landström, Roger Landström, Master trainer binnen de Actic groep. Personal trainer, inspirator op het gebied van beweging en gezondheid. Vechtsportinstructeur met vele jaren ervaring in MMA en thaiboksen. Coachte delen van het Zweedse nationale team in MMA en submission wrestling. 30+ jaar ervaring in krachttraining in al zijn vormen, van halter tot kettlebell. Een coach met veel tools in zijn gereedschapskist. Wil je een les waarin je je techniek ontwikkelt en je grenzen verlegt? Dan zijn mijn sessies iets voor jou.

 

 


Over het hotel


Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort