Multi Fitness Week

Jesper & Jimmi

Doe mee aan een multifitnessweek met Jesper & Jimmi op het hotel Levante - powered by Playitas. Het wordt dansfitness, krachttraining, aquarobics, ontspanning, stretching en meditatie. De filosofie van Jesper & Jimmi is dat trainen altijd leuk moet zijn, maar natuurlijk ook uitdagend.


Les beschrijvingen

TRX Suspension Training is een geheel eigen vorm van trainen bestaande uit een harnas, waarbij je alleen functionele bewegingen gebruikt met je eigen lichaamsgewicht als belasting. In een TRX-les kun je honderden oefeningen uitvoeren die kracht, flexibiliteit, balans en mobiliteit opbouwen en blessures voorkomen - en dat allemaal met de intensiteit waarmee je je prettig voelt. Je gaat snel aan de slag, ongeacht je omstandigheden.

Bokwa is moeilijk te beschrijven zonder het te ervaren. Bokwa is een vermakelijk dansfitnessprogramma waarbij je beweegt in tekens, cijfers en letters. Het is rechttoe rechtaan en je kan niet anders dan verstrikt raken in de muziek en de sfeer. Je kunt ervoor kiezen om de oefeningen volledig "volgens het boekje" te doen, maar er is ook ruimte om je eigen stijl te bepalen en zo de intensiteit van de training aan te passen.

Bokwa Punch & Strike is een sessie gericht op vechtsporttraining in de vorm van stoten, trappen en hoge knieën. Hier ga je nog steeds naar dezelfde tekens, cijfers en letters als in gewone Bokwa. De choreografie wordt elke keer rustig opgebouwd, maar verwacht snelheid over het veld, zweet op je voorhoofd, goede zuur in je armen, een glimlach op je gezicht en wat mentale gymnastiek als we alle choreografie in elkaar zetten. Iedereen kan meedoen!

Attack is een high intensity les die zowel beginners als gevorderden aanspreekt. Hier worden atletische bewegingen gecombineerd met krachtoefeningen zoals squats en push-ups. Je wordt gemotiveerd door energieke muziek, waarbij je naar een optimale en lonende trainingssessie wordt geduwd. Het gevoel dat je hebt na de training is onbeschrijflijk goed.

Watergym is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en fitheid. Watergym is een trainingsles met goede muziek en oefeningen die het lichaam versterken terwijl je plezier hebt. Je zwemt niet, maar staat, loopt, rent en springt op zijn plaats - alles gebeurt in het zwembad. Bij elke trainingssessie worden alle spiergroepen getraind en ben je buiten adem.

Release, Stretch & Relax is een uurtje plezier voor lichaam en geest, waar het tempo laag ligt. Het begint met spierontspanning en bindweefselmassage met een tennis- of golfbal (zelf meenemen). Hierna gaat het rekken door, waarbij het rekken 45-60 seconden duurt, wat meer elasticiteit en flexibiliteit geeft. Het eindigt met ontspanning van zowel lichaam als geest door middel van een geleide meditatieoefening.


Wekelijks programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Onze trainingshotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, nieuwe dingen uitprobeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.


Hoe bestel ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum:

9-16 nov 2024, Monte Feliz

3-10 jan 2025, Playitas Resort

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Jesper & Jimmi
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeurs


 

Jesper & Jimmi

Als Jesper niet in zijn eigen IT-bedrijf werkt en Jimmi niet in zijn kliniek voor alternatieve behandelingen werkt, zul je ze het vaakst in de sportschool vinden. Beiden zijn sinds 2013 instructeur, hebben meerdere trainingen gevolgd en veel lessen gehad. Hun gedeelde passie is Bokwa, waar beiden op alle vijf niveaus gecertificeerd zijn, evenals de drie specials. Jesper richt zich meer op functionele training en krachttraining, en voor Jimmy is het belangrijk om zowel lichaam als geest mee te krijgen in de dagelijkse training. Beiden willen dat trainen altijd leuk is, ook als het zwaar is. Met een glimlach op hun gezicht en een twinkeling in hun ogen zijn Jesper en Jimmi altijd inspirerend en motiverend tijdens hun trainingen, die ze alledaagse feestjes noemen!


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort