Functional Fitness

Ronny Christensen

Daag jezelf uit en ga samen met Ronny een week vol functionele training tegemoet! Tijdens deze week word je uitgedaagd met barbells, dumbbells en kettlebells en ligt de focus tijdens de week op techniek, kracht en high pulse!

Er zal geen enkel saai moment zijn! Het wordt een zweterige week met nieuwe inspiratie, veel endorfine en trainingsvreugde om mee naar huis te nemen!


Lesbeschrijving

WOD staat voor "Workout of the Day" en bevat gemengde kracht-, conditie- en soms gymnastiekoefeningen. Een WOD kan van dag tot dag verschillen, wat zorgt voor veel afwisseling in de workout.

Kettlebell in deze les dagen we uithoudingsvermogen, kracht, balans en lenigheid uit met het lichaam en kettlebells als uitrusting/weerstand.

Olympic lifting is de les waarin we werken aan techniek in de olympische lifts; clean and jerk en snatches.

Endurance Hier werken we met het hart om conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Strength Class is de les voor degenen die sterk willen worden, in deze les werken we met krachtoefeningen zoals squats, deadlifts en bankdrukken.

EMOM (Every Minute On the Minute) dit is een veelgebruikte opstelling in crossfit, hier werken we elke minuut met een vooraf bepaalde oefening, hoe sneller je de oefening uitvoert hoe meer rust je krijgt tot de volgende minuut en oefening begint.

Foamrollen Bevordert een betere bloedcirculatie door massage, vergroot de mobiliteit, vermindert pijn en helpt het herstel tussen trainingen te vergroten.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Nederlands of Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastles. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info om veckan

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens die week.

Data & Hotel:

26 mei – 2 jun 2024, Levante - powered by Playitas

2 jun - 9 jun 2024, Levante - powered by Playitas

Vertrek vanaf: Schiphol

Inclusief:                               

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & fitnesscentrum

Boek Levante - powered by Playitas

Neem contact met ons op: [email protected] 


Over de instructeur en hotel


 

Ronny Christensen

Ik geef al bijna 20 jaar les in vechtsport en fitness en ik vind het geweldig om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Het geeft me veel voldoening als de training niet alleen effectief, maar ook leuk is. Eerder heb ik zowel in Griekenland als op Fuerteventura voor Playitas gewerkt.

Dagelijks combineer ik mijn rol als ontwikkelaar met mijn passie voor dagelijkse beweging, waarbij ik actief ben in CrossFit-wedstrijden. Het is een geweldige balans die me energiek en betrokken houdt. Ik kijk ernaar uit om nog meer fitnessplezier met jullie te delen!

 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas