Energy & Fitness Week

Trude Kuijt

Doe mee met Trude uit Nederland voor een trainingsweek vol energie! Hier krijg je de kans om jezelf uit te dagen en je dagen te vullen met energie door haar veelzijdige workouts. Deze lessen hebben een zweetgarantie!


Lesbeschrijvingen

Bootcamp is geweldig voor iedereen die op een speelse manier wil werken aan meer spierkracht en een betere conditie. Alle oefeningen kunnen worden aangepast en op verschillende niveaus worden uitgevoerd, dus iedereen kan meedoen!

Boxing fit is een combinatie van circuittraining en kickboksen. Superleuk om de oog-handcoördinatie te trainen, fitter en sneller te worden. Deze training houdt ook in dat je je meer bewust wordt van je lichaam. Bokservaring is absoluut niet nodig, we beginnen vanaf nul!

Kettlebells kunnen variëren en je eindeloos uitdagen tijdens een workout! Leuk om te combineren met cardio om je uithoudingsvermogen uit te dagen. Iedereen is welkom en alle oefeningen kunnen worden aangepast op jouw niveau.


Structuur van de week  

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als je alleen reist, ben je zeker niet alleen. In een sporthotel is het altijd gemakkelijk om nieuwe fitnessvrienden en gelijkgestemden te vinden. Ga mee met een fitnessreis met een vol programma en je doet mee met wat je wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht het niveau, en je kunt onderweg je eigen tempo bepalen. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de week van het gastoptreden in het desbetreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.  

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel. 

Vertrek vanaf: Schiphol

Datum & tijd: 

20-27 okt 2024, Levante - powered by Playitas

Dit is inclusief: 

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Trude.
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum 

Boek Levante - powered by Playitas


Over de instructeur


 

Trude Kuijt is geboren en getogen in Katwijk aan de westkust van Nederland, waar de zee en het strand altijd een grote rol in haar leven hebben gespeeld. Na 16 jaar als penitentiair inrichtingswerker gewerkt te hebben, wilde ze meer vrijheid in de natuur voelen. Daarom startte ze haar buitensportbedrijf, waar ze bootcamps, boksen en winterzwemmen in haar lessen doet. Daarnaast is ze voedingsconsulent en werkt ze met leefstijlcoaching. Daarnaast doet ze aan crossfit en yoga om haar eigen lichaam uit te dagen en haar lichaam en geest in balans te houden.


Over het hotel


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas