Grote studio

Grotere studio met balkon en beperkt uitzicht op zee. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in éénpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, waterkoker, koffie en thee en basis keukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met internationale zenders. Vloerbedekking. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 34-40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon en beperkt zeezicht. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in éénpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en koffie en thee en basis keukengerei. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Tv met internationale zenders. Vloerbedekking. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 38-44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Studio

Studio met balkon en beperkt zeezicht. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Minikeuken met kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, waterkoker met koffie en thee en basiskeukengerei. Tv met internationale zenders. Vloerbedekking. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 24-26 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.