Grotere tweepersoonskamer

Grotere tweepersoonskamer met balkon en beperkt uitzicht op zee. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Opbergruimte tegen betaling. Minibar. Waterkoker. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haarföhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar tellen mee voor het maximum aantal personen op de kamer.

  • Eén bezoek per dag aan de sauna en het Turks bad van het hotel

Grootte van de kamer: ca. 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Eenkamerappartement met balkon en beperkt zeezicht. Gecombineerde slaapkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, kookplaten, waterkoker, magnetron en basis keukengerei. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluis tegen betaling. TV met internationale zenders. Haarföhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 30 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweepersonskamer

Deze tweepersoonskamer heeft een balkon en beperkt uitzicht op zee. Twee éénpersoonsbedden. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Minibar. Waterkoker. TV met internationale zenders. Haarföhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen onder de twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ca. 20 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.