Winkelen op Zakynthos

Als je op vakantie wilt winkelen, moet je naar Zante-stad gaan. Hier vind je lokaal geproduceerd lekkers, zoals gouden honing of heerlijke olijfolie, om mee naar huis te nemen!

Lokale producten

Lokaal geproduceerd

Als je op vakantie wilt winkelen, heeft Zakynthos veel te bieden, vooral als het gaat om lokaal geproduceerde goederen. Als je een nieuwe favoriete olie hebt gevonden, is onze tip om direct je kans te pakken en in de kleine dorpjes vind je de olijfolie tegen echt goede prijzen! Andere geweldige dingen om in te slaan terwijl je op Zakynthos bent, is de gouden honing. Nog leuker wordt het als je voor de honing een honingvijzel koopt. Omdat de potten vaak mooi zijn, wordt het iets heel anders om de honing over de yoghurt te druppelen dan met een gewone theelepel.

In het dorp Volimes, dat in heel Zakynthos bekend staat om zijn zelfgemaakte producten vind je zowel olijfolie, honing, wijn als mooi keramiek.

Winkelen in de stad Zakynthos

Als je kleding en schoenen wilt kopen, moet je een paar uur in Zakynthos-stad verblijven. De belangrijkste winkelstraat, met veel winkels, is Alexandrou Roma en je vindt deze achter het Solomosplein. Er zijn hier onder andere verschillende juweliers. In het kleine winkeltje Cielo Venezia kun je sieraden kopen van verschillende beroemde Italiaanse en Griekse ontwerpers. Er zijn hier veel elegante sieraden, zowel voor haar als voor hem.

Souvenrwinkels

In de badplaatsen vind je natuurlijk de gebruikelijke souvenirwinkels, waar je van alles kunt vinden van badkleding, zonnebrillen en andere gebruikelijke artikelen.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Zakynthos, vind je favoriete plek op Zakynthos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Zakynthos

Hier vind je onze beste tips voor de leukste restaurants, mooiste stranden, beste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Zakynthos bekijken

Zakynthos

  • Magische stranden en azuurblauwe zee
  • Leuke en spannende excursies
  • Fantastische uitzichten en charmante dorpjes
Bekijk alle reizen naar Zakynthos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis