Winkelgids voor Rhodos

In de stad Rhodos zijn er goede winkelmogelijkheden voor de shopaholic. Op Rhodos vind je alles, van lokaal handwerk en souvenirs tot exclusieve designermerken.

Winkel in Rhodos-stad
In het nieuwere deel van Rhodos-stad, aan het Cyprus-plein (Plata Kiprou), zijn tal van merkwinkels en internationale ketens. Hier vind je winkels als H&M, Sephora, Pull & Bear, Mango en Gant. In het oude gedeelte van Rhodos-stad kun je voor echt goede prijzen winkelen. Hier vind je onder andere leer, sieraden, schoenen en kleding.

Naar de markt gaan
De grootste markt van Rhodos is te vinden naast de grote begraafplaats tussen Kalithea en Rhodos-stad. De markt vindt plaats op zaterdag en woensdag en is open om 7.30-14.30 uur. Hier kunt u onder andere verse groenten en fruit kopen. Er is ook een kleine markt in Rhodos-stad, die op donderdag wordt gehouden om 7.30-14.30 uur.

Prachtig keramiek
Rhodos staat bekend om zijn prachtige keramiek en hier kun je alles vinden, van replica's van oude vondsten tot moderne kunst en ambachten. Veel dorpen hebben hun eigen pottenbakkerij en vooral die in Archangelos is een bezoekje waard.

Lokale favorieten
Achter de souvenirwinkels en restaurants boven de Mandraki-haven ligt Neo Agorá, waar de kraampjes vol staan ​​met groenten en fruit, vis en vlees. Ga hierheen om de drukte te ervaren of om je eigen lokale favorieten te kopen: verse olijven, olijfolie, fetakaas of misschien honing met kruiden.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Rhodos, vind je favoriete plek op Rhodos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Rhodos

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Rhodos bekijken

Rhodos

  • Levendig amusement
  • Idyllische dorpjes
  • Lange stranden & mooie baaien
Bekijk alle reizen naar Rhodos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis