Bewegen en sporten op Rhodos

Op Rhodos zijn er veel mogelijkheden om actief bezig te zijn! Neem de vriendengroep mee op een skelter, benoem de vakantiekampioen bowlen, probeer SUP of waarom niet snorkelen of leren duiken?

Rhodos, Griekenland

Paradijs voor surfers

Op Rhodos aan de westkust is het vaak wat winderiger, wat windsurfers van over de hele wereld aantrekt. Er zijn hier verschillende windsurfcentra die alles bieden, van beginnerscursussen tot spannende wedstrijden voor de ervarenen. Huur een board ter plaatse, bijvoorbeeld in Ixia of in Prasonissi in het zuiden.

Fietsen in Rhodos

Rhodos heeft goede omstandigheden om te fietsen. De meeste wegen zijn geasfalteerd en er is van alles, van prachtige kustwegen tot pittige hellingen. Woon je bij ons? Apollo Sports-hotel Levante – powered by Playitas omvat zowel fiets- als begeleide mountainbiketochten.

Tennis op Rhodos

Minigolf

Waarom daag je je reisgezelschap niet uit voor minigolf? Ga naar de minigolfbaan bij Lardos en speel een paar rondjes. Als je 5 euro extra betaalt, heb je de mogelijkheid om tijdens je hele vakantie zoveel te spelen als je wilt! Praat met Stergios die minigolf naar Griekenland heeft gebracht en eigenaar is van de baan in Lardos.

Tennis

Veel hotels hebben hun eigen tennisbanen. Als je wilt tennissen bij een echte club, ga dan naar het noordelijke puntje van Rhodos. Tussen het aquarium en het casino ligt de Rhodian Tennis Club, waar je voor een goede prijs een baan, racket en ballen kunt huren. Meer banen en sportactiviteiten zijn beschikbaar in het Kallipatria Sportcentrum, ten zuiden van de oude stad van Rhodos.

Gokart

Karten is een leuke activiteit om met de vriendengroep te ondernemen. In Faliraki is een cursus waar je de beste snelheidsdwaas kunt kiezen. Je kunt hier gemakkelijk met de bus komen vanuit de meeste steden op Rhodos.

Het waterpark in Faliraki

Adrenalinezoekers zullen niet teleurgesteld worden in het waterpark in Faliraki, naar verluidt het grootste van Griekenland. De stinger, de boemerang, de vrije val en de kamikazecursussen, het zit er allemaal in! Naast het gebruikelijke golfslagbad en lazy river is er voor de kleinere bezoekers een gaaf piratenbad met glijbanen. De toegang kost ongeveer 24 euro voor volwassenen en 16 euro voor kinderen van 3-12 jaar, kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen, lees meer over Waterpark in Rhodos.

Het sporthotel voor het hele gezin

Levante - powered by Playitas is de perfecte keuze voor wie een actieve vakantie wil en zon en zee wil combineren met sporten! Er zijn tal van sportactiviteiten om uit te kiezen en of je nu wilt tennissen, fietsen, naar de sportschool gaat of meedoet aan een groepsles, je zult het hier naar je zin hebben. Als je wilt zwemmen is er een 25-meterbad met peddels en touwen, en als je wilt fietsen is er gratis fietsverhuur en zijn er gratis begeleide mountainbiketochten. Het hotel ligt direct aan het strand van Afandou en er zijn volop watersporten mogelijk, zoals SUP (stand up paddle), waterskiën, wakeboarden en zeilen.

Lees meer over Levante - powered by Playitas

Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Rhodos, vind je favoriete plek op Rhodos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Rhodos

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Rhodos bekijken

Rhodos

  • Levendig amusement
  • Idyllische dorpjes
  • Lange stranden & mooie baaien
Bekijk alle reizen naar Rhodos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis