Mirsini Lambraki

De bedenker achter de gastronomie van de Apollo Mondo Boutique

Als een van de beste koks van Griekenland heeft Mirsini Lampraki geholpen het unieke smaakpalet voor Apollo's Apollo Mondo Boutique concept te creëren. Mirsini Lampraki is verantwoordelijk voor het trainen van de hotelkoks, het samenstellen van menu's en het voortdurend ontwikkelen van het eet- en drinkconcept voor Apollo Mondo Boutique.

De bekroonde chef-kok is geboren op Kreta en heeft een lange familietraditie in de Griekse gastronomie en mediterrane gerechten. Ze werkte als chef-kok in verschillende gerenommeerde restaurants en schreef meer dan 20 boeken over het thema mediterrane voeding. Ze heeft haar eigen tv-programma's in Griekenland, heeft haar eigen restaurant in Athene en vertegenwoordigt Griekenland in grote eetwedstrijden over de hele wereld.

Met haar lange ervaring, zowel nationaal als internationaal, heeft Mirsini Lampraki haar expertise geleverd in de artikelen en recepten die onder "De Griekse Keuken" worden gepresenteerd. Laat je vullen met inspiratie om de smaken van verrukkelijk Griekenland te ontdekken.

 


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Griekenland, vind je favoriete plek op Griekenland of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Griekenland

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Griekenland bekijken

Griekenland

  • Kristalhelder water en lange taverna-avonden
  • Kleine, authentieke dorpjes op het populaire Kreta
  • Kies uit het romantische Parga, het mooie Rhodos en het prachtige Corfu
Bekijk alle reizen naar Griekenland

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief