De bedenker achter de gastronomie van de Apollo Mondo Boutique
Als een van de beste koks van Griekenland heeft Mirsini Lampraki geholpen het unieke smaakpalet voor Apollo's Apollo Mondo Boutique concept te creëren. Mirsini Lampraki is verantwoordelijk voor het trainen van de hotelkoks, het samenstellen van menu's en het voortdurend ontwikkelen van het eet- en drinkconcept voor Apollo Mondo Boutique.
De bekroonde chef-kok is geboren op Kreta en heeft een lange familietraditie in de Griekse gastronomie en mediterrane gerechten. Ze werkte als chef-kok in verschillende gerenommeerde restaurants en schreef meer dan 20 boeken over het thema mediterrane voeding. Ze heeft haar eigen tv-programma's in Griekenland, heeft haar eigen restaurant in Athene en vertegenwoordigt Griekenland in grote eetwedstrijden over de hele wereld.
Met haar lange ervaring, zowel nationaal als internationaal, heeft Mirsini Lampraki haar expertise geleverd in de artikelen en recepten die onder "De Griekse Keuken" worden gepresenteerd. Laat je vullen met inspiratie om de smaken van verrukkelijk Griekenland te ontdekken.