Rethimnon, Kreta

Instagram-vriendelijk Kreta

Kijk hier alle Instagram-lovers! Hier bevelen we Kreta's meest Instagram-vriendelijke plaatsen aan! Vul je feed met de coolste en mooiste foto's van Kreta.

Matala aan de zuidkust van Kreta

Coole grotten en een charmant dorpje met een ontspannen sfeer dat in de jaren 60 werd overspoeld door hippies. Maak een wandeling naar de grotten en maak een paar foto's, en ga dan verder naar het dorp om vanaf daar je feed te vullen met Boheemse foto's. Er zijn ook verschillende leuke bars en restaurants naast het strand.

 

Boek een reis naar Kreta

Baja-Beach Rethymnon

Als je je feed wilt vullen met stijlvolle strandfoto's, heerlijke ligbedden, trendy cabana's en charmante tipi-tenten, moet je naar de strandclub Baja Beach in Rethymnon gaan en wat foto's maken. Hier trakteer je jezelf niet alleen op een onvergetelijke dag in de zon - je krijgt ook de mogelijkheid om je feed te vullen met beelden waar elke influencer jaloers op zal zijn!

Boek een reis naar Rethymnon

Oude binnenstad van Rethymnon

Smalle steegjes, kleurrijke marktkramen, oude fonteinen, bogen gedrapeerd met bougainvillea en bruisende sapbars, cafés en winkels die scherpe contrasten met elkaar creëren. De hele oude stad van Rethymnon is Instagram-vriendelijk! Om elke hoek is een nieuwe en mooie achtergrond of weergave, dus houd je mobiel/camera bij de hand.

Boek een reis naar Rethymnon

Oude stad van Chania

Pittoreske steegjes, kleurrijke gevels, gezellige tavernes en kleine winkeltjes omzoomd met prachtige bougainvilles. De hele oude binnenstad van Chania biedt Instagram-vriendelijke juweeltjes. Slenter langs de oude Venetiaanse haven en sla een van de smalle zijstraatjes in en verken elk hoekje, hier zul je zeker veel leuke foto's kunnen maken om op je sociale media te plaatsen. Zorg ervoor dat je je telefoon hebt opgeladen en je camera bij de hand hebt!

Boek een reis naar Chania

Triopetra in het zuiden van Kreta

Deze geweldige plek aan de zuidkust van Kreta biedt niet alleen een prachtig strand met kristalhelder water, maar ook echt coole rotsformaties, perfect voor wie zijn Instagram-feed wil vullen met leuke vakantiefoto's. Hier kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om een ​​hapje te eten en iets kouds te drinken in een van de tavernes naast het strand. Pak je badkleding en mobiele telefoon in en maak je klaar voor een bezoek aan een van de beste stranden van Kreta!

Boek een reis naar Kreta

Straatkunst in Heraklion

Heraklion zit niet alleen vol trendy cafés, bars en restaurants, maar ook echt goede winkels en historische bezienswaardigheden. Hier zijn veel van de oude gevels van de stad versierd met zowel mooie als coole straatkunst. Als je je feed wilt vullen met coole foto's van straatkunst, bezoek dan zeker Heraklion, maak een wandeling naar het gebied van Lakkos, waar de beste straatkunst van de stad te vinden is. Hier kun je op verkenning gaan en door de smalle straatjes slenteren met je mobiele camera in de aanslag in de ene hand en een frappé in de andere.

Boek een reis naar Kreta

Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Kreta, vind je favoriete plek op Kreta of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Kreta

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Kreta bekijken

Kreta

  • Het grootste van de Griekse eilanden
  • Natuurbelevenissen en fantastische stranden
  • Veel resorts met een ander karakter
Bekijk alle reizen naar Kreta

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis