Deluxe kamer

Deluxe kamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast, een fles water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso-apparaat, capsules inbegrepen. Bij aankomst een fles Kretenzische wijn en frisdrank op de kamer. Tv met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Op het strand zijn een parasol en twee ligstoelen voor je gereserveerd.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Deluxe suite

Deluxe suite met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht en sommige met zeezicht. De suites hebben een open badkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast, een fles water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso-apparaat, capsules inbegrepen. Bij aankomst een fles Kretenzische wijn en frisdrank op de kamer. Tv met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd op het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Deluxe suite met gedeeld zwembad

Deluxe suite met een patio en gedeeld zwembad. De suites hebben een open badkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluis tegen betaling. Koelkast, een fles water inbegrepen en dagelijks aangevuld. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso-apparaat, capsules inbegrepen. Bij aankomst een fles Kretenzische wijn en frisdrank op de kamer. Tv met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd op het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.