Deluxe kamer

Deluxe-kamer met balkon. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaats. Kussenmenu. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast – een fles water per dag inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

  • Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd op het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Deluxe-suite

Deluxe-suites met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht en sommige met zeezicht. De suites hebben een open interieur naar de badkamer toe. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast – een fles water per dag inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

  • Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd aan het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen

Deluxe-suite met gedeeld zwembad

Deluxe-suite met een patio en gedeeld zwembad. De suites hebben een open interieur naar de badkamer toe. Eén tweepersoonsbed. Slaapbank voor extra slaapplaats. Kussenmenu. Wifi en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast – een fles water per dag inbegrepen. Waterkoker en koffie en thee. Nespresso koffiezetapparaat – capsules inbegrepen. Bij aankomst staan een fles Kretenzische wijn en frisdrank in de kamer. Tv met satellietkanalen. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

  • Een parasol en twee ligstoelen zijn voor je gereserveerd aan het strand.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.