Winkelstraat in Corfu-stad

Winkelen op Corfu

Als je geïnteresseerd bent in winkelen, heeft Corfu veel te bieden. Slenter door kledingwinkels, koop Griekse souvenirs of ga naar de markt en koop traditionele Griekse producten.

Corfu stad winkelen

Koopje in Gouvia

Langs de kleine straatjes van Gouvia zijn er enkele winkels die echt goed winkelen bieden. Hier koop je betaalbare kleding van bijvoorbeeld VILA. Vaak zijn hier betere prijzen dan in Corfu-stad.

Griekse anti-stress methode

Een "kompoloi" is een rozenkrans die je op je vingers ronddraait om stress te voorkomen. Je zult veel Corfu-mensen er een zien dragen, constant ronddraaiend. Probeer het ook! Het vergt enige techniek, maar de Grieken laten je graag zien hoe je het moet gebruiken. De rozenkransen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten en zijn ook nog eens een leuk aandenken om mee naar huis te nemen.

Alles is verkrijgbaar bij Jumbo

Jumbo is een grote winkel met twee verdiepingen buiten Corfu-stad, in het gedeelte genaamd Kanalia. Hier vind je alles tussen hemel en aarde in één en dezelfde winkel. Kinderkleding, interieuraccessoires, kleding, tassen, speelgoed, snoepgoed en kantoorartikelen. De goederen zijn ook zeer betaalbaar. Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Olijfolie winkel op Corfu

Keramiek en olijfolie

Op Corfu wonen veel beroemde pottenbakkers en van hieruit wordt veel aardewerk geëxporteerd. Rondom het eiland vind je veel verschillende fabrieken. Een ander populair product om als souvenir te kopen is de smakelijke olijfolie, die hier op het eiland in grote hoeveelheden wordt geproduceerd.

Koop souvenirs in Makrades

Langs de straat in Makrades staan ‚Äč‚Äčkleine kraampjes en kraampjes waar je lokale ambachten, oliën, kumquat en nog veel meer kunt kopen. Het is leuk om hier rond te slenteren en te zien wat de verschillende handelaren te bieden hebben. Koop wat leuke souvenirs mee naar huis!

Winkelen in Corfu-stad

In het nieuwe deel van Corfu-stad er zijn tal van winkels waar je de laatste mode kunt vinden. De winkels zijn 's morgens open en 's avonds open op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op zondag is het gesloten.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Corfu, vind je favoriete plek op Corfu of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Corfu

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Corfu bekijken

Corfu

  • Venetiaanse architectuur in Corfu-stad
  • Kristal helder water
  • Combineren met Saranda, Albanië
Bekijk alle reizen naar Corfu

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis