Feiten over Sahl Hasheesh

Transfer:

Vanaf het vliegveld van Hurghada duurt het ongeveer 30 minuten om de hotels in Sahl Hasheesh te bereiken. Transfers worden meestal gedaan zonder personeel van Apollo.

Stranden:

Mooi zandstrand met veel watersporten.

Activiteiten:

Tennis- en squashbanen en een fitnesscentrum. Er is een 9-holes golfbaan bij het Steigenberger Al Dau Beach Hotel, evenals golfbanen in Makadi en El Gouna.

Goed om te weten:
  • Airconditioning is inbegrepen in de meeste van onze accommodaties en eventuele borgkosten worden rechtstreeks aan het hotel betaald.
  • Het is verboden om koralen uit de zee op te rapen en mee naar huis te nemen.
  • Het is niet toegestaan gekochte drankjes mee te nemen in de hotels.
  • Fooien geven is heel gebruikelijk in Egypte.

Rond 10 maart 2024 begint de islamitische heilige maand Ramadan. In deze periode is de plaatselijke handel wat rustiger. Veel winkels zijn gesloten en je kunt merken dat de dienstverlening over het algemeen trager verloopt. Tijdens de ramadan wordt er zelden alcohol geschonken voor zonsondergang. In sommige bestemmingen en hotels wordt tijdens de ramadan helemaal geen alcohol geschonken, in andere wordt alcohol alleen op een specifieke plaats geschonken of is het alleen op de kamer toegestaan. Er is geen entertainment tijdens de Ramadan. Ook door Apollo georganiseerde excursies kunnen worden beïnvloed.