Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Twee badkamers met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 88 vierkante meter.
Aantal personen: 4–6 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of grondterras. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamperappartement Superior

Tweekamerappartement Superior met balkon of terras. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/2-3 personen, waaronder 1 kind.