Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, thee en koffie en eenvoudig keukengerei. Gratis wifi en airconditioning. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 88 vierkante meter.
Aantal personen: 4–6 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of met terras op de begane grond. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, thee en koffie en eenvoudig keukengerei. Gratis wifi en airconditioning. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Je kunt tweekamerappartementen superior boeken waarbij ontbijt of All Inclusive inbegrepen is.

Grootte van de kamer: ongeveer 41 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweekamperappartement Superior

Tweekamerappartementen superior met balkon of terras op de begane grond. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op een slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, koffie en thee en eenvoudig keukengerei. Gratis wifi en airconditioning. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Je kunt tweekamerappartementen superior boeken waarbij ontbijt of All Inclusive inbegrepen is.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon en zeezicht. Eén tweepersoonsbed. Gratis wifi en airconditioning. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Koffie en thee. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 20 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen/2-3 personen, waaronder 1 kind.