Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra slaapplek in opklapbed. Airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Studio met balkon. De appartementen bevinden zich in het bungalowgedeelte van het hotel - de weg moet worden overgestoken om bij het hoofdgebouw te komen. Gecombineerde slaapkamer en woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met koelkast, kookplaten, oven en basiskeukengerei. Airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen

Superior kamer

Superior-kamers met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra slaapplek in opklapbed. Airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon. De appartementen bevinden zich in het bungalowgedeelte van het hotel - de weg moet worden overgestoken om bij het hoofdgebouw te komen. Trap met vijf treden tussen de woonkamer en de slaapkamer. Slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met koelkast, kookplaten, oven en basiskeukengerei. Airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaats voor een derde persoon. Houd er rekening mee dat de kamer krap kan aanvoelen als er drie personen in de kamer zijn. Airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.