Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in opklapbed. Airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Studio met balkon. De studio's bevinden zich in het bungalowgedeelte van het hotel - de weg moet worden overgestoken om bij het hoofdgebouw te komen. Gecombineerde slaapkamer en woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaat en oven en basiskeukengerei. Airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen

Superior kamer

Superior kamer met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in opklapbed. Airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon. De appartementen bevinden zich in het bungalowgedeelte van het hotel - de weg moet worden overgestoken om bij het hoofdgebouw te komen. Trap met vijf treden tussen woonkamer en slaapkamer. Slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, oven en basiskeukengerei. Airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in het appartement.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in een eenpersoonsbed. Houd er rekening mee dat de kamer druk kan aanvoelen als er drie personen in de kamer verblijven. Airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.