Deluxe kamer

Deluxe kamers met balkon met beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra slaapplek in opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minikoeler. Espresso koffiezetapparaat. Tv met internationale zenders. Bij aankomst staat er fruit en wijn klaar op de kamer. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon, sommige met beperkt zeezicht. De Junior Suite bestaat uit een slaapkamer met een zithoek en een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. In sommige kamers is het slaapgedeelte gescheiden van het zitgedeelte door schuifdeuren. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie-/theezetapparaat. Espresso-apparaat. TV met internationale zenders. Bij aankomst staat er fruit en wijn klaar op de kamer. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28-31 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon, sommige met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week. Kinderen jonger dan twee jaar tellen mee voor het maximaal aantal personen op de kamer. Als het extra bed wordt gebruikt, kan de kamer overvol aanvoelen.

Aantal personen: 2-3 personen.